Oppo Reno 10 5G review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Oppo Reno 10 5G review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 32-megapixeli, F2.4, FOV 89 grade, lentile 5MP, focus fix

# Functii/dotari – HDR, mod night, display flash, infrumusetare, mod portret, selfie panorama, video 1080p 30fps, stabilizare etc

POZE SI FILMARI

Selfie-urile captate arata placut. Pozele sunt clare (rezolutie efectiva de 4896×6528 pixeli), detaliate, frumos colorate si luminoase. Mentionam ca in conditii de luminozitate foarte generoasa isi poate face aparitia fenomenul de supraexpunere.

Dual view video 1080p 30fps

INTERFATA CAMERA FOTO

Oppo Reno 10 5G review in romana – FILMARI (CAMERA PRINCIPALA)

4K 30fps zi si noapte

Captura video 4K 30fps (pe timp de zi) este clara, detaliata si luminoasa. Problema este ca lipseste functia de stabilizare. In absenta acestei tehnologii, filmarea are un tremur/joc destul de pronuntat.

In ceea ce priveste filmarea 4K 30fps pe timp de noapte, ea este clara si lipsita de zgomot. Pacat ca lipseste functia de stabilizare ­čÖü

Ultra steady 1080p 60fps

Filmarea ultra steady 1080p 60fps ne-a surprins placut ­čÖé Ea este foarte stabila, foarte cursiva si destul de clara. Aspectul remarcat de noi este aparitia in filmare de mici pulsatii (probabil are legatura cu stabilizarea). Nu este ceva care sa deranjeze.

Ultra wide 1080p 30fps

Facem pasul catre captura video ultra-wide 1080p 30fps. Ea iese in evidenta prin imaginea foarte stabila. In ceea ce priveste calitatea filmarii, ea este decenta.

RESTUL DE MODURI VIDEO TESTATE

Super slow motion 720p 960fps

 

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).