Motorola Razr 40 Ultra review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Terminalul incorporeaza un acumulator de 3800mAh echipat cu incarcare TurboPower de 30W si wireless charging de 5W. Haideti ca prima data sa aruncam o privire peste timpii de incarcare.

INCARCARE CU FIR

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Incarcarea 1% – 100% a fost realizata in un pic peste 1 ora. Din punctul nostru de vedere, viteza de incarcare este decenta.

INCARCARE WIRELESS

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

In ceea ce priveste incarcarea wireless, pragul 3% – 100% a fost realizat in peste 3 ore. Incarcarea este lenta, insa acest aspect nu prea conteaza. Faptul ca incarcarea wireless este prezenta e un mare plus ­čÖé

Mentionam ca noi am testat incarcarea fara fir pe un pad care poate maxim 10W. Pe parcursul incarcarii wireless, smartphone-ul s-a incalzit (nu exagerat).

ANIMATIE INCARCARE

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA REFRESH HIGH (urca pana la 165Hz)

Cu bateria incarcata full si cu ecranul setat sa ruleze la refresh high (urca pana la 165Hz), dupa 7 ore de utilizare intensa si continua, smartphone-ul a mai ramas cu 4 procente.

Daca punem la socoteala bateria de sub 4000mAh (3800) ,ecranul OLED de ‘doar’ 6.9 inci, refresh-ul ametitor, si hardware-ul foarte puternic, noi consideram ca autonomia este perfect decenta.

Motorola Razr 40 Ultra review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Pe partea de conectivitate, bolidul este atractiv pus la punct ­čÖé

FISA TEHNICA

# 5G, 4G, NFC, WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.3, Dual SIM (eSIM + Nano SIM)

# GPS/AGPS/GLONASS/Galileo/Beidou, WiFi direct, WiFi hotspot

# Senzori – amprenta (incorporat in butonul de power), proximitate, lumina, accelerometru, giroscop, compas, hall

# Altele – deblocare faciala

Motorola Razr 40 Ultra review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

In cutia produsului gasim incluse urmatoarele: incarcator 33W, cablu USB C, cheita pentru SIM, documentatie si husa.

Husa din dotare (din TPU tare) este compusa din 2 elemente: parte care acopera marginile partii de sus (display-ul extern este expus) si parte care acopera in intregime zona de jos.

Husa oferita este de calitate iar montarea se face destul de usor. Probleme apar atunci cand vrei sa dai husa jos de pe device. Demontarea se face greoi.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).