Motorola Razr 40 Ultra review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 32-megapixeli, tehnologie Quad Pixel, F2.4

# Functii/dotari – HDR, mod portret, auto night vision, filtre live, infrumusetare, spot color, fotografii active, video 4K 60fps etc

Datorita formatului foarte compact, terminalul este practic o masinarie de selfie-uri 🙂 Cu device-ul in pozitie de inchis, se pot capta selfie-uri/clipuri video (standard sau ultra-wide) printr-un simplu touch pe ecranul extern (este utilizata camera principala). Cu device-ul deschis in pozitie de L, filmarea si pozarea este o joaca de copii 🙂 (poate ne-a cam luat valul).

Legat de calitatea imaginii, fie ca se capteaza selfie-uri cu camera secundara (32MP) sau cea principala (12MP + ultra-wide 13MP) pozele arata foarte bine 🙂

Legat de filmare, noi am testat captura selfie video 4K 60fps iar ea este excelenta 🙂

CATEVA POZE

 

Motorola Razr 40 Ultra review in romana – FILMARI (camera principala)

Dintre modurile video testate, va precizam detalii despre capturile 4K 60fps si ultra-wide 4K 30fps (ambele dispun de stabilizare).

4K 60fps pe timp de zi

Filmarea 4K 60fps este excelenta. Imaginea este clara, foarte cursiva, intens colorata, luminoasa, detaliata si stabila. Daca ar fi sa reprosam ceva, stabilizarea are mici pulsatii. Insa, nu este ceva care sa deranjeze.

Ultra-wide 4K 30fps pe timp de zi

Si filmarea ultra wide 4K 30fps este de calitate. Aspectul remarcat de noi este ca filmarea nu are culori asa intense ca si captura video realizata de senzorul primar (la 4K 60fps).

Cu toate acestea, culorile arata placut. In ceea ce priveste restul de aspecte, imaginea este clara, suficient de luminoasa si cursiva iar partea de stabilizare este ok. Similar cu filmarea 4K 60fps, si captura video ultra wide are mici pulsatii atunci cand vine vorba de stabilizare.

4K 60fps pe noapte

In ceea ce priveste captura 4K 60fps realizata pe timp de noapte, ea este destul de buna. Insa, sunt cateva aspecte de precizat. In condtii de lumina asa si asa, filmarea este usor blurata/incetosata iar zgomotul isi face simtita prezenta. In conditii bune de lumina, filmarea este mai buna. Insa, zgomotul este in continuare prezent (de intensitate redusa) iar pe partea de stabilizare, avem din nou aceleasi mici pulsatii.

Ultra wide 4K 30fps pe noapte

Din pacate, filmarea ultra-wide 4K 30fps realizata pe noapte este slaba (filmarea are un screen tearing destul de intens/accentuat).

RESTUL DE MODURI VIDEO TESTATE

4K 30fps cu HDR10 zi si noapte

Super slow motion FHD 960fps

 

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).