Motorola Razr 40 Ultra review in romana – DESIGN – PARTEA INTERNA

Plierea/deschiderea device-ului este un procedeu simplu (si placut) care nu lasa senzatia de fragilitate. Device-ul este impecabil pus laolalta. Totul este foarte solid.

Mecanismul de pliere este conceput in asa fel incat el poate tine device-ul in diverse pozitii/unghiuri.

Cu device-ul deschis aproape complet, mecanismul de pliere nu intampina nicio problema in a tine fixa/stabila partea de sus (si jos).

Fie ca device-ul este orientat in pozitie de L, in pozitie cort (daca se poate spune asa), mecansimul de pliere si device-ul in sine lasa un feedback de siguranta/incredere (gratie asamblarii de top).

Gratie mecanismului de pliere excelent conceput/proiectat, apare tendinta de a inchide/deschide device-ul foarte des 🙂

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Cu device-ul deschis complet, ne intampina un display inalt echipat cu diagonala de 6.9 inci, margini metalice inguste si perforatie pozitionata sus pe mijloc.

Observam ca in zona unde display-ul este pliat, avem o mica adancitura (daca se poate spune asa). Ea poate fi observata in special cand ecranul este blocat. Cu display-ul pornit, adancitura este greu de reperat.

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Haideti sa privim mai de aproape mica adancitura si partile vizibile ale mecanismului de pliere. Aaaa…. sa nu uitam. Display-ul poseda folie preaplicata (folia trebuie lasata pe ecran; inlocuierea foliei nu se face de catre utilizator).

Cu dispozitivul privit din acest unghi, adancitura nu este vizibila in zona unde display-ul se pliaza. Cu smartphone-ul deschis complet, avem un profil slim (spre foarte slim), in speta 6.99mm.

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Din acest unghi observam ca rama metalica urca usor deasupra ecranului. Va informam ca display-ul are suprafata plata. Pe marginea metalica de deasupra ecranului sunt incorporate cel de-al 2-lea difuzor audio si difuzorul pentru apeluri.

Va precizam ca sunetul in convorbiri este foarte bun (volum generos, sunet calitativ, functia de anulare zgomot de fond este eficienta etc).

Parasim zona frontala si facem pasul repejor catre partea din spate. Cu dispozitivul in pozitie de complet deschis, avem un spate foarte, foarte elegant 🙂 Cele doua suprafete (sticla Gorilla Glass Victus glossy si mata) arata foarte bine una langa alta.

Remarcam faptul ca cele doua suprafete sunt delimitate de o rama metalica (de fapt 2 rame metalice; o rama pentru partea de sus si o rama pentru partea de jos).

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Cu telefonul expus la o sursa de lumina, partea de jos echipata cu sticla semi-mata incaseaza mici particule argintii 🙂 Partea de sus inzestrata cu sticla glossy reflecta elegant imprejurimile.

Sticla glossy de pe display-ul extern retine urmele de amprente (era de asteptat). Pe sticla semi-mata de jos urmele de amprente nu sunt vizibile.

Si acum va invitam sa admiram impreuna profilul slim cu device-ul pozitionat cu spatele in sus (pe orizontala).

Mergem mai departe si asezam device-ul pe verticala 🙂

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Rama metalica din partea de sus este la fel de slim pe toate cele 3 laturi. Observam ca sticla glossy este curbata usor inspre extremitati.

Ne mutam privirea catre rama metalica din partea de jos a device-ului. Ea este ceva mai groasa in zona de jos si mai slim pe laterale. Sticla din aceasta parte a terminalului este curbata ceva mai pronuntat inspre extremitatile laterale.

Motorola Razr 40 Ultra review in romana – AUDIO

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Si iata-ne ajunsi la sunet. In acest segment hardware, smartphone-ul este bine pus la punct 🙂 Avem urmatoarele: 2 difuzoare, optimizare cu tehnologia Dolby Atmos, 3 microfoane si tehnologie Qualcomm Snapdragon Sound.

Ne pare bine sa va spunem ca boxele din dotare sunt de calitate 🙂 Sunetul redat are volum suficient, este clar, exista o usoara tenta de bass iar difuzoarele nu distorsioneaza cand sunt date la maxim. Excelent 🙂

FUNCTII AUDIO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).