Uite Motorola Razr 40 Ultra review in romana si pareri. Astazi avem ceva foarte, foarte special pentru voi 🙂 De ceva vreme avem in teste terminalul high-end pliabil Razr 40 Ultra al celor de la Motorola.

Precizam ca este primul device de acest gen (smartphone pliabil) pe care noi il testam/butonam. Cum timpul petrecut cu bolidul a ajuns la final, azi va prezentam pe larg toate parerile si gandurile ramase de pe urma indelungatei perioade de teste.

Inainte de a face trecerea spre recenzia propriuzisa, mentionam despre device cateva aspecte cool 🙂 Razr 40 Ultra dispune de un super design, chipset foarte puternic, ecrane de top, incarcare wireless si camere performante.

Convinsi ca sunteti foarte nerabdatori in a afla totul despre device, inchidem aici partea de introducere si demaram cu review-ul. Va dorim o lectura cat mai placuta.

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Motorola Razr 40 Ultra review in romana – DESIGN – PARTEA EXTERNA

Cu dispozitivul in pozitie de inchis, design-ul este unul super compact. Terminalul incape lejer intr-un buzunar de mici dimensiuni. Ca si greutate, va spunem ca device-ul cantareste sub 190 grame (188.5), ceea ce este o valoare excelenta. El se simte usor, insa in acelasi timp reuseste sa lase si un feeling placut de greutate (tipic oricarui telefon premium).

Mentionam ca partea de sus incorporeaza un display echipat cu diagonala de 3.6 inci.

Legat de materialele utilizate la constructie si asamblare, acestea sunt impecabile. Mentionam ca partea de sus este imbracata cu sticla Gorilla Glass Victus (are finisaj glossy). Nu o sa va spunem in partea de inceput din tot ce este inchegat flagship-ul Motorola. O luam pas cu pas 🙂

In acest punct al review-ului va mai precizam cateva aspecte. Observam ca design-ul este unul minimalist. Ies in evidenta cei 2 senzori ai camerei principale, care arata foarte cool 🙂

Ca si culoare, avem un negru cu tenta de gri. Pe partea de protectie la apa si praf, va precizam ca smartphone-ul dispune de certificare IP52 (durabilitate la praf si stropiri cu apa). Excelent 🙂

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Ne mutam in partea din spate. Aceasta zona arata foarte bine. Aici gasim tot sticla Gorilla Glass Victus, insa de aceasta data sticla dispune de suprafata semi-mata. Negrul aplicat de producator (infinite black) iese frumos in evidenta. Nuanta de gri este prezenta sus pe dunga metalica.

Ca si elemente de design avem logo-urile m si razr. Va mentionam ca suprafata din spate se simte placut la atingere si nu este alunecoasa.

Daca partea din spate este scaldata in lumina soarelui (sau orice alta sursa de lumina), pe suprafata semi-mata isi fac aparitia mici granule argintii (daca se poate spune asa). Arata foarte bine 🙂

Si acum haideti sa ne orientam privirea catre marginile de sus/jos. Avem o rama metalica (echipata cu finisaj glossy) solida si foarte eleganta.

Observam ca sticla Gorilla Glass Victus este usor curbata inspre extremitati (pe fata si spate). Ca si elemente hardware, pe ramele metalice din partea de jos gasim 4 linii de antena, 2 microfoane, portul USB C 2.0 si unul din cele 2 difuzoare audio.

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Rotim usor device-ul si il admiram din lateral. Va spunem ca in pozitie de inchis, terminalul are profil de 15.1mm. Nu-i rau 🙂

Ramanem in zona laterala, insa orientam device-ul cu partea din spate in sus. Clar ca avem de-a face cu un design ultra compact.

Ne mutam privirea catre piesa metalica care acopera mecanismul de pliere. Ea arata foarte bine.

Pe marginile laterale din partea stanga gasim 4 linii de antena si slotul SIM (eSIM + nano SIM). Ne mutam privirea spre marginile din partea dreapta. Aici ne intampina butonul de power (incorporeaza scanner de amprente), 2 butoane pentru ajustare volum, cel de-al 3-lea microfon si alte 4 linii de antena.

Cele 3 butoane sunt din metal iar la apasare ele lasa un feedback excelent. Apropo de senzorul pentru amprente (usor de configurat), va precizam ca el deblocheaza device-ul rapid si precis. Excelent 🙂

Motorola Razr 40 Ultra review in romana

Haideti sa mai aruncam inca o privire catre marginile de sus si jos 🙂

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).