Uite Motorola Moto G72 review in romana si impresii. In aceasta zi de weekend avem ceva special pentru fanii de telefoane mid-range 🙂 De ceva timp avem in ‘laboratorul’ de teste noul terminal Moto G72 al celor de la Motorola.

In articolul de astazi va prezentam pe larg si in detaliu cu tot ce am ramas de pe urma perioadei de testare/butonare. Ne indreptam privirea catre tactica de teasing/amagire si va precizam ca terminalul poseda ecran pOLED de refresh inalt, stocare rapida si de capacitate generoasa, baterie performanta, chipset destul de vitezist, boxe stereo si conectivitate bine pusa la punct.

Increzatori ca am triumfat in misiunea noastra de a va capta interesul, ne oprim aici cu partea introductiva. Haideti sa parcurgem impreuna partea de prezentare. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va urma o lectura cat mai placuta.

Motorola Moto G72 review in romana

Motorola Moto G72 review in romana – DESIGN

Motorola Moto G72 review in romana

Smartphone-ul are un aspect elegant si o constructie solida. Va precizam ca device-ul dispune de carcasa din plastic. Insa, sa nu lasati acest aspect sa va creeze o impresie negativa. Mentionam ca plasticul utilizat este de buna calitate.

Partea din spate are suprafata mata si este ‘vopsita’ in nuanta de negru. Denumirea oficiala a culorii este ‘meteorite grey’. Noi credem ca arata foarte bine. Va precizam ca spatele se ‘lipeste’ destul de bine de palma utilizatorului.

Legat de constructie, trebuie mentionat faptul ca terminalul dispune de protectie IP52 (durabilitate la praf si stropiri cu apa).

Cu smartphone-ul expus la o sursa de lumina, partea din spate primeste o nuanta de argintiu. Noi credem ca arata foarte cool 🙂

Motorola Moto G72 review in romana

Motorola Moto G72 review in romana

Spatele mat retine urmele de amprente, insa nu exagerat.

Motorola Moto G72 review in romana

Piesa de design care capteaza lumina reflectoarelor (speram ca va place formularea 🙂 ) este modulul camerei principale. El arata foarte bine. Mai jos in dreptul camerei gasim inscriptionat logo-ul M. Coboram in partea de jos iar aici poate fi zarit logo-ul Motorola.

Terminalul masoara 7.9mm in grosime si cantareste 166 grame. Niste valori excelente 🙂

Facem trecerea catre partea din fata iar aici ne intampina cu bratele deschise un ecran dotat cu 6.6 inci, format 20:9 si perforatie pozitionata sus pe mijloc.

Motorola Moto G72 review in romana – ALTE DETALII DE DESIGN

Motorola Moto G72 review in romana

Difuzorul pentru apeluri este asezat deasupra ecranului. Va mentionam ca sunetul in convorbiri este de buna calitate.

Ecranul este inconjurat pe margini de jur imprejur de o dunga neagra subtire din plastic.

Partea din spate este usor curbata inspre extremitatile laterale. Spatele etaleaza un design de tip non unibody (daca se poate spune asa). Daca privim cu atentie, putem remarca pe rama mici ‘granule’ argintii.

Modulul camerei principale arata foarte bine. El iese usor in afara carcasei.

Pe dunga din partea de jos sunt insirate unul din cele 2 difuzoare, portul USB C, unul din cele 2 microfoane si jack-ul 3.5mm. Pe marginea de sus gasim cel de-al 2-lea microfon.

Motorola Moto G72 review in romana

Pe marginea stanga este pozitionat in partea de sus slotul Dual SIM Hybrid. Pe marginea dreapta avem asezate inspre partea de sus butoanele pentru ajustare volum si tasta de pornire/oprire.

Motorola Moto G72 review in romana – AUDIO

Motorola Moto G72 review in romana

Din punct de vedere audio, smartphone-ul este bine pus la punct 🙂 Avem urmatoarele: jack 3.5mm, boxe stereo (una pe marginea de jos, alta in difuzorul pentru apeluri), tehnologie Dolby Atmos, amplificator digital Smart PA si 2 microfoane.

Va precizam ca difuzoarele suna excelent. Volumul este puternic, boxele nu distorsioneaza cand sunt date la maxim, exista o usoara ‘nuanta’ de bass iar sunetul este unul clar si placut auzului. Excelent 🙂

Functia Dolby Atmos poate fi activata/dezactivata din meniul drop down cu notificari sau din setarile audio. In setarile Dolby Atmos gasim 6 presetari audio: smart (ajusteaza sunetul in functie de continutul rulat), music, movie, game, podcast si custom. Modul custom pune la dispozitie un egalizator audio.

In setarile audio ale smartphone-ului gasim multe functii interesante si utile 🙂

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).