Motorola Edge 40 review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Motorola Edge 40 review in romana

In carcasa eleganta si subtire gasim incorporat un acumulator excelent pus la punct. Bateria dispune de capacitate 4400mAh, fast charging (TurboPower) de 68W si incarcare wireless cu putere 15W.

INCARCARE – CABLU si WIRELESS

Cand telefonul este pus la incarcat (prin cablu sau wireless), procedeul este elegant semnalat in fereastra Peek Display.

Motorola Edge 40 review in romana

In ceea ce priveste viteza de incarcare (prin cablu), noi am testat acest aspect cu utilitarul disponibil in benchmark-ul Antutu. Observam ca incarcarea 5% – 100% s-a realizat in 42 de minute, ceea ce este excelent. Putem spune ca incarcarea este rapida (spre foarte rapida).

Motorola Edge 40 review in romana

Noi am testat si incarcarea wireless. Din masuratorile facute, pragul 5% – 20% a fost realizat in 36 de minute. Va precizam ca noi am testat incarcarea wireless cu un pad de 10W.

Probabil ca un pad mai puternic (15W) o sa reduca simtitor timpul de incarcare. Oricum este un mare plus faptul ca device-ul dispune de wireless charging (chiar daca incarcarea este un pic lenta).

AUTONOMIE CU ECRANUL SETAT LA 144Hz

Cu bateria incarcata full si cu ecranul setat la refresh maxim de 144Hz, dupa 7 ore de utilizare intensa si continua, smartphone-ul a mai ramas cu 5 procente.

Daca luam in calcul refresh-ul de 144Hz, panoul OLED luminos si hardware-ul mid-range foarte puternic, noi consideram ca autonomia este decenta.

Motorola Edge 40 review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Motorola Edge 40 review in romana

Din start va precizam ca smartphone-ul nu are slot MicroSD si jack 3.5mm. Insa, lipsa acestor dotari nu este o ‘tragedie’. Terminalul are stocare de capacitate generoasa (256GB), ceea ce compenseaza oarecum lipsa MicroSD.

Legat de absenta jack 3.5mm, cum terminalul are profil slim de 7.49mm, hai sa zicem ca putem intelege de ce jack-ul audio lipeste de pe dispozitiv.

Acum haideti sa parcurgem impreuna dotarile de conectivitate ale device-ului.

FISA TEHNICA

# 5G, 4G, WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.2, NFC, USB C 2.0

# WiFi hotspot, WiFi direct, GPS/AGPS/GLONASS/Galileo, Dual SIM

# Senzori – proximitate, lumina ambianta, accelerometru, giroscop, compas, pedometru

# Altele – senzor de amprente (incorporat in ecran), deblocare faciala

Motorola Edge 40 review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Motorola Edge 40 review in romana

In cutia produsului gasim incluse urmatoarele: incarcator 68W, husa (plastic tare), cablu USB C – USB C, cheita pentru SIM si documentatie.

Husa din dotare este decenta. Ea ofera o buna protectie partii din spate si marginilor de sus/jos. Mentionam ca marginile laterale nu dispun de protectie.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).