Motorola Edge 40 review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Motorola Edge 40 review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 32MP, F2.4, tehnologie Quad Pixel

# Functii/dotari – display flash, auto night vision, HDR, infrumusetare, filtre imagine, mod portret, mod pro, spot color, dual capture, spot color video, filmare 4K 30fps, stabilizare etc

Din cele cateva teste facute de noi, au iesit niste poze selfie frumoase (rezolutie ok, culori placute, detaliu bun, luminozitate generoasa). Insa, trebuie spus faptul ca in conditii de luminozitate generoasa, isi poate face aparitia fenomenul de overexposure (supraexpunere – suprafetele luminoase sunt intensificate un pic cam mult).

In ceea ce priveste filmarea, ne pare bine sa vedem ca Motorola nu a limitat smartphone-ul la selfie video 1080p ­čÖé Captura video 4K 30fps de care este capabil device-ul arata bine. Cu soarele sus pe cer, in video isi poate face aparitia fenomenul de supraexpunere. Insa, el este de intesitate redusa, ceea ce este important.

CATEVA POZE SI O FILMARE 4K 30FPS

INTERFATA CAMERA FOTO

Motorola Edge 40 review in romana – FILMARI (CAMERA PRINCIPALA)

Va mentionam ca noi am testat capturile 4K 30fps si ultra-wide 4K 30fps (ambele dispun de stabilizare). Haideti sa parcurgem impreuna filmarile captate cu device-ul.

4K 30fps pe timp de zi

Filmarea 4K 30fps este de calitate buna. Avem o imagine stabila, frumos colorata, clara si luminoasa. Insa, trebuie sa precizam cateva aspecte.

In conditii de vreme inchisa, apar mici probleme pe partea de focusare sau stabilizare. Nu suntem siguri. Video-ul are un usor ‘palpait’ (daca se poate spune asa). Acest palpait scade in intensitate cand se filmeaza pe vreme insorita.

4K 30fps pe timp de noapte

Captura video 4K 30fps realizata pe timp de noapte este buna. Insa, trebuie spus ca in filmare este prezent zgomotul (nu exagerat). Noi speram ca acest aspect poate fi remediat cu un update software.

Ultra wide 4K 30fps pe timp de zi

Captura video ultra-wide 4K 30fps este de calitate buna. Insa, in filmare este prezent acelasi fenomen de ‘palpaire’ intalnit in captura 4K standard. Nu suntem siguri ce cauzeaza acest lucru (probleme de focalizare sau stabilizare).

Ultra wide 4K 30fps pe timp de noapte

Filmarea 4K ultra wide pe noapte este slaba. Captura video are mult zgomot iar in conditii asa si asa de lumina, captura este mult prea intunecata. Apoi, daca in jur lumina este ok, in filmare zgomotul devine mai intens.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).