Motorola Edge 20 Pro review in romana – READY FOR – TV

Modul TV ofera acces rapid la aplicatiile de video streaming instalate pe telefon (in cazul nostru HBO Go si YouTube).

Hbo Go are o interfata intuitiva si usor minimalista. Trebuie sa recunoastem ca filmele rulate au aratat foarte bine pe monitor ­čÖé

READY FOR – GAMES

Modul Games ofera acces rapid la jocurile instalate pe terminalul Edge 20 Pro.

Noi am testat jocul Asphalt 9 iar titlul a rulat impecabil. In ceea ce priveste controlul, jocurile de racing sunt putin dificil de controlat prin intermediul celor doua metode de control (trackpad sau telecomanda).

Noi ne-am jucat Asphalt 9 utilizand trackpad-ul iar dupa ceva timp de gaming, ajungi sa te obisnuiesti cu controlul din trackpad. Pentru gaming (si nu numai) este esentiala conectarea unei tastaturi bluetooth.

READY FOR – VIDEO CHAT

Modul Video chat pune la indemana aplicatiile focusate pe video chat.

In fiecare tip de experienta pot fi adaugate/eliminate manual aplicatiile/jocurile preferate.

Motorola Edge 20 Pro review in romana – MIRROR DISPLAY

Sub meniul Ready For afisat pe ecranul smartphone-ului avem functie de ‘Mirror display (oglindire ecran). Din cele cateva teste facute de noi, ea functioneaza excelent.

Si acum este momentul sa spunem cateva cuvinte despre functia Ready For atunci cand este utilizata in mod wireless.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.