READY FOR – CONECTARE WIRELESS

Se acceseaza in setarile telefonului functia Ready For si se intra la sectiunea Display. Aici se face click pe TV-ul afisat in sectiunea Wireless. Va precizam ca conectarea cu TV-ul nostru LG (43 7500PLA) s-a facut simplu si rapid.

In comparatie cu modul Ready For prin cablu, modul wireless are un pic de lag. Este ceva normal. Cu toate acestea, trackpad-ul este decent de precis si raspunde destul de rapid la comenzi.

Tinem sa va spunem ca aplicatiile de video streaming ruleaza bine. Probleme apar in gaming.

Transmisia de date in modul wireless nu este suficient de rapida pentru a tine pasul cu jocuri de racing. Datorita acestui aspect, apar momente cand jocul este intrerupt (dureaza cam o secunda sau sub o secunda).

Motorola Edge 20 Pro review in romana

Concluzionam segmentul Ready For prin a spune ca functia/tehnologia este foarte interesanta si utila. Scenariile de utilizare sunt nenumarate iar asta intodeauna este un plus. Pe partea de optimizare, Motorola a facut o treaba excelenta. Cand tehnologia/functia Ready For este utilizata prin cablul USB C – HDMI, nu exista delay/intarziere. Totul este instant si prompt.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.