Motorola Edge 20 Lite review in romana – SISTEM DE OPERARE SI INTERFATA

Motorola Edge 20 Lite review in romana

Pornim acest punct al review-ului prin a va spune ca pe timpul testarii, terminalul a receptionat din partea Motorola un update de 440MB (securitate si imbunatatiri pe partea de stabilitate). Ne pare bine sa vedem asta ­čÖé

Va mentionam ca smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 11 in versiune apropiata de cea stock. Asta intodeauna este un plus ­čÖé

Deja clasicele customizari/personalizari aplicate de Motorola (moto actions, styles etc) adauga mult la placuta experienta pe care deja ti-o ofera un Android stock.

Si acum va precizam care sunt cele mai cool noutati cu care noi ne-am intersectat pe parcursul testarii.

In meniul ‘Home settings’ avem ‘Icon size’, care iti permite sa ajustezi marimea icoanelor. Tot aici avem si ‘Home screen style’ (afisare aplicatii pe mai multe ecrane sau sub forma de app drawer).

In meniul cu setari generale gasim functia Ready For. Ea iti permite sa partajezi continutul smartphone-ului cu un PC (si vice versa). Mai multe detalii despre functia Ready For veti descoperi mai jos in review.

Motorola Edge 20 Lite review in romana

Mergem mai departe si va precizam ca telefonul are functie de Screen record (inregistrare ecran). Se poate face captura ecran in 720p sau 1080p.

O ‘rubrica’ prezenta in setari si cu care ne-am intersectat prima oara cand am testat Edge 20 Pro este System update. Aici se poate vizualiza istoricul de update-uri, se pot activa update-urile inteligente etc. O chestie utila ­čÖé

O alta functie inclusa pe Edge 20 Lite cu care ne-am intalnit pentru prima oara atunci cand am testat Edge 20 Pro este ‘RAM boost’ (suplimentarea memoriei RAM).

In setari la sectiunea ‘Performance’, pe langa ‘RAM boost’, gasim si functia Quick launch. Functia utilizeaza un plus de memorie RAM pentru a porni aplicatiile mai rapid. Va precizam ca functia ‘Quick launch’ poate fi utilizata pentru maxim 3 aplicatii.

Customizare Moto Styles

Aplicatie Moto

INTERFATA

SETARI

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.