Motorola Edge 20 Lite review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE

Motorola Edge 20 Lite review in romana

Terminalul este posesorul unei motorizari mid-range alcatuita din componente destul de performante.

FISA TEHNICA

# Chipset MediaTek Dimensity 720

# Procesor grafic ARM Mali G57 MC3

# 8GB de RAM tip LPDDR4X 2133MHz

# 128GB ROM tip UFS 2.1

CATEVA SCURTE OBSERVATII

Motorola Edge 20 Lite review in romana

Remarcam faptul ca telefonul poseda noua functie RAM boost. Va precizam ca noi am avut de-a face pentru prima oara cu ea atunci cand am butonat flasghip-ul Edge 20 Pro. Nu putem rata oportunitatea ivita si va lansam invitatia de a citi Motorola Edge 20 Pro review in romana.

Revenim la Edge 20 Lite si va spunem ca prin functia RAM boost, device-ul primeste un plus de 2GB RAM (preluati din stocare). Avem un total de 10GB RAM, ceea ce este overkill pentru un mid-range. Insa, nu putem spune ca ne deranjeaza ­čÖé

Tinem sa va spunem ca Edge 20 Lite este cel de-al 2-lea device testat de noi care poseda motorizare din seria MediaTek Dimensity. Primul a fost smartphone-ul de buget Xiaomi Redmi Note 9T (review), device propulsat de catre chipset-ul Dimensity 800U.

Motorola Edge 20 Lite review in romana – PERFORMANTA

Aici situatia se prezinta interesant. Din start va spunem ca smartphone-ul atinge in AnTuTu un punctaj de aproape 272.000 puncte (cu functia Moto Gametime activata, scorul urca la aproape 280.000).

De-a lungul timpului, noi am avut de-a face cu destul de multe telefoane mid-range capabile sa scoata in AnTuTu peste 250.000 puncte. Insa, la utilizarea reala de zi cu zi nici unul nu se simte la fel de rapid precum terminalul Edge 20 Lite. Asta arata ca benchmark-ul AnTuTu este un test pur orientativ si nimic mai mult.

Smartphone-ul Edge 20 Lite se descurca excelent in orice fel de aplicatie, scenariu, joc etc. Ca si gaming, noi am testat super pretentiosul joc Genshin Impact (ca si cerinte hardware). De obicei, un device care atinge in AnTuTu pragul de 250.000 – 270.000, ruleaza Genshin Impact cu intreruperi. Insa, spre surprinderea noastra, chipset-ul Dimensity 720 de pe Edge 20 Lite a rulat cursiv jocul.

Legat de temperaturi, chiar si dupa aproape 60 minute de Genshin Impact, device-ul nu s-a incalzit tare. Excelent ­čÖé

GAMING – MOTO GAMETIME

Motorola Edge 20 Lite review in romana – TESTE SINTETICE

ANTUTU

ANTUTU RULAT CU MOTO GAMETIME ACTIVAT (speram ca va place rima ­čÖé )

GEEKBENCH

ANDROBENCH

SPEEDTEST

DEVICE INFO HW

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele mid-range si high-end de peste 6 inci. Recent am facut pasul catre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 3, un fost flagship care inca arata si se misca excelent.