Lenovo Tab P12 review in romana – BATERIE SI AUTONOMIE

Lenovo Tab P12 review in romana

In carcasa eleganta si slim este incorporata o baterie echipata cu fast charging 20W si capacitate de 10.200mAh. Prima data haideti sa aruncam o privire peste viteza de incarcare.

VITEZA INCARCARE

Lenovo Tab P12 review in romana

Incarcarea 5% – 100% este realizata in 2 ore si 30 de minute. Daca punem la socoteala capacitatea foarte generoasa a acumulatorului, noi consideram ca incarcarea full este realizata decent de rapid.

AUTONOMIE

Ca si performanta, ne-am lamurit ca chipset-ul MediaTek Dimensity 7050 performeaza excelent. Pe partea de consum energie, va precizam ca chipset-ul este unul foarte eficient. Dovada in acest sens este autonomia de aproape 14 ore (13 ore si 48 minute) la rulaj intens si continuu. Oau ­čÖé

Tinem sa precizam ca la testarea autonomiei, noi ne-am focusat pe video streaming si rulaj continut video (cu VLC si BSPlayer). Insa, ne-am si jucat destul de mult (80 minute de Genshin Impact si 59 minute de Asphalt 9).

Lenovo Tab P12 review in romana – CONECTIVITATE SI SENZORI

Lenovo Tab P12 review in romana

Tableta Lenovo Tab P12 este bine pusa la punct ca si conectivitate ­čÖé

FISA TEHNICA

# WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.1, slot MicroSD, port USB C 2.0 (incarcare/audio/transfer date)

# Senzori – accelerometru, RGB, giroscop, compas, hall, GPS/AGPS/GLONASS, amprenta (incorporat in butonul de power)

O SCURTA OBSERVATIE

Device-ul nu are jack 3.5mm. Pacat ­čÖü

Lenovo Tab P12 review in romana – AMBALAJ SI ACCESORII

Versiunea de Tab P12 primita de noi la test a venit cu urmatoarele accesorii – stylus Tab Pen Plus, rezerva stylus, incarcator 20W, cablu USB C si documentatie.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).