Lenovo Tab P12 review in romana – CAMERA FOTO PRINCIPALA

Lenovo Tab P12 review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 8-megapixeli cu autofocus si flash LED

# Functii/dotari – scanare documente, functie AI, filtre imagine, infrumusetare, functie bokeh (nivel de blur ajustabil), HDR, video 1080p 30fps etc

CATEVA POZE SI O FILMARE 1080P 30FPS

In mod evident ca o tableta de aproape 13 inci o sa fie utilizata foarte rar pentru poze/filmari. Din cele cateva teste facute, pozele capturate arata rezonabil (pentru o tableta).

Lenovo Tab P12 review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Lenovo Tab P12 review in romana

SPECIFICATII

# Senzor RGB 13-megapixeli cu fixed focus si unghi de filmare ultra-wide

# Functii/dotari – hdr, timer, filtre imagine, infrmusetare, functie bokeh, video 4K 30fps etc

Camera selfie pusa de Lenovo pe tableta este una potenta pe partea de video. In conditii bune de lumina, captura video 4K 30fps arata bine.

In ceea ce priveste pozele, functia ultra-wide pentru fotografiere este clar binevenita. Calitatea pozelor selfie este decenta.

O FILMARE 4K 30FPS

INTERFATA CAMERA FOTO

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).