Lenovo Tab P12 review in romana – SISTEM DE OPERARE SI INTERFATA

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 13, peste care vine aplicata interfata Lenovo ZUI 15.0.024. OS-ul prezent pe dispozitiv este excelent 🙂 Avem o interfata rapida, cursiva, bine optimizata si un numar generos de functii/setari.

Ca si functii, aspectele care se fac remarcate sunt optiunile excelente de multitasking (split screen, floating windows), sistemul de navigare cu butoane software (sunt de mici dimensiuni, in aplicatii butoanele sunt pozitionate automat in partea dreapta jos), excelenta selectie de wallpapers, bara taskbar foarte utila (pozitionata in partea de jos), fereastra drop down cu setari rapide (are multe functii cool), modul dark (arata foarte bine), sistemul de gesturi etc.

Conform informatiilor furnizate de Lenovo, tableta va receptiona 2 update-uri al sistemului de operare (pana la Android 15) si 4 ani de update-uri de securitate. Nu-i rau 🙂

PERSONALIZARE INTERFATA

ENTERTAINMENT SPACE

Entertainment space este practic un portal care ofera acces rapid la subscriptiile de pe Youtube si diverse platforme de filme, jocuri de pe Google play, carti in format PDF de pe Google play si muzica/podcast-uri de pe Youtube music. Entertainment space arata foarte bine ca si interfata, ruleaza cursiv iar per total, aplicatia este foarte utila.

APLICATIE LENOVO FREESTYLE

Aplicatia Lenovo Freestyle permite conectarea tabletei cu PC-ul/laptop-ul pentru pentru transfer rapid de fisiere, utilizarea tabletei pe post de ecran secundar (mod wireless), app stream (rulajul aplicatiilor de pe tableta pe desktop) si alte cateva aspecte.

Setarea aplicatiei Lenovo Freestyle se face usor si rapid. Se descarca aplicatia Lenovo Freestyle pentru PC, ea este instalata si apoi se da drumul aplicatiei. Pe tableta in meniul drop down cu setari rapide este apasat butonul ‘Freestyle’. Asta e tot 🙂

LAB FEATURES

O chestie interesanta si utila prezenta in setari este ‘Lab features’. Ea ofera acces la cateva functii cool si recent lansate/dezvoltate pentru interfata Lenovo ZUI.

BLOATWARE

Lenovo Tab P12 review in romana

INTERFATA

SETARI

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).