Producatorul de periferice pentru pasionatii de gaming pe PC, Razer, a anuntat lansarea unui nou model de mouse din seria Mamba.

Razer Mamba dispune de tehnologia Adjustable Click Force si de un senzor laser 5G ce este capabil de pana la 16.000 DPI. Tehnologia Adjustable Click Force permite utilizatorilor sa ajusteze nivelul tariei click-ului celor doua butoane.

Noul Razer Mamba este capabil de 210 inch pe secunda (5.3 metri) si o acceleratie de 50G. Mouse-ul include 9 butoane programabile si are un timp de raspuns ce se situeaza la 1ms. Device-ul poate functiona atat in mod wired cat si wireless.

Bateria din dotare ofera o autonomie de pana la 20 de ore in sesiunile de gaming iar incarcarea acesteia se face prin intermediul standului de incarcare magnetic.

Razer Mamba dispune de lumini ce pot fi setate in orice culoare prin intermediul software-ului dedicat. Greutatea totala a mouse-ului este de 125 grame.

Noul Razer Mamba va ajunge pe piata in perioada urmatoare la pretul de 180 euro.

razer mamba 1

razer mamba 2Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).