In baza de date a site-ului chinez de certificare a device-urilor mobile, TENAA, si-a facut aparitia un device cu diagonala de 7 inch ce are preinstalat sistemul de operare Windows Phone 8.1. Este vorba despre Ramos Q7, care conform TENAA, are un ecran cu rezolutia 1280×720, procesor quad core de 1.2GHz, 1GB RAM si 16GB stocare interna.

In zona de conectivitate tableta include port USB, Bluetooth si WiFi. Camera foto principala are un senzor de 5MP iar camera frontala este de 2MP. Din cate se pare, Ramos Q7 va primi actualizarea la ultima varianta a sistemului de operare Windows pentru device-uri portabile, Windows 10 Mobile.

ramso q7Sursa Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).