project cars

Project Cars, noul joc racing al celor de la Slightly Mad Studios, urmeaza a se lansa in luna Mai. Developer-ul a confirmat recent faptul ca Project Cars va putea rula la rezolutie 12K. In acest moment nu sunt monitoare care sa suporte rezolutia 12K.

Singurul mod de a juca Project Cars la aceasta rezolutie uriasa este cu 3 monitoare 4K. Cu siguranta ca acesta este setup-ul de vis al oricarui impatimit de simulatoare auto. Insa costurile unei asemenea configuratii sunt pur si simplu enorme.

Pentru a putea juca Project Cars in conditii normale (monitor Full HD) este nevoie de cel putin un procesor Intel Core 2 Quad Q8400 sau AMD Phenom II X4 940, placa grafica nVidia GTX 260 sau ATI Radeon HD 5770 si 4Gb Ram.

Configuratia recomandata pentru a putea rula jocul in detalii ridicate este: procesor Intel Core i7 3700 sau AMD FX-8350, placa grafica din seriile nVidia GT600 sau AMD Radeon HD7000 si 8Gb Ram.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).