De cand s-a lansat, procesorul octa core Snapdragon 810 a fost unul problematic. Performanta este la cel mai inalt nivel insa procesorul are probleme mari in ceea ce priveste temperaturile de operare. Multi producatori de smartphone-uri au ales sa opteze pentru acest procesor iar printre acestia regasim si pe Sony.

xperia z5compact

Lansat recent, Sony Xperia Z5 Compact este echipat cu Qualcomm Snapdragon 810. Conform unor informatii de pe diverse site-uri din China, procesorul intampina mari probleme de supraincalzire. Odata cu cresterea temperaturii, ecranul lui Xperia Z5 Compact incepe sa raspunda cu intarziere la comenzi. In anumite situatii ecranul nu raspunde deloc la atingeri. O parte din utilizatori au confirmat faptul ca resetarea telefonului nu duce intodeauna la rezolvarea acestor probleme.

Ramane de vazut cum va reactiona Sony la auzul acestor vesti. Cel mai probabil producatorul va rezolva neregulile printr-un update software.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).