blackberry venice

Compania canadiana BlackBerry de cativa ani incoace nu o duce foarte bine. Volumul de vanzari a scazut considerabil iar datorita acestui aspect au aparut inclusiv zvonuri ale unei potentiale achizitii a BlackBerry de catre Samsung. Cu toate acestea cei de la BlackBerry nu vor sa cedeze.

Daca pana acum toate telefoanele companiei canadiene erau echipate cu propriul sistem de operare, BlackBerry OS, peste cateva luni e posibil ca situatia sa se schimbe complet. Pe internet au aparut informatii legate de faptul ca prin luna Noiembrie BlackBerry va lansa un smartphone cu sistem de operare Android.

Noul smartphone intitulat BlackBerry Venice va fi echipat cu ecran de 5.4 inch cu rezolutie 2560×1440, procesor hexa core pe 64 bit Qualcomm Snapdragon 808 de 1.8GHz si 3GB RAM memorie. In ceea ce priveste camerele foto, BlackBerry Venice e posibil sa includa o camera principala de 16 Megapixeli si una frontala de 5 Megapixeli.

Inca nu este nimic sigur legat de aceste zvonuri, insa daca ele se dovedesc a fi adevarate, noul telefon poate fi solutia salvatoare pentru canadienii de la BlackBerry.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).