Noua tableta Samsung din segmentul premium, Galaxy Tab S2 8.0, si-a facut aparitia pe site-ul de certificare chinez al echipamentelor de telecomunicatii, TENAA.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0, ce poarta indicativul SM-T715, este o tableta cu specificatii hardware excelente si o constructie ce se situeaza in linia ultimelor device-uri mobile lansate de gigantul sud coreean. Tableta are urmatoarele specificatii:

-Ecran 4:3 de tip AMOLED cu diagonala de 8 inch si rezolutie 2048×1536, procesor cu frecventa la 1.9 GHz (e posibil sa fie un Exynos octa core), 3GB RAM, 16GB stocare interna, slot microSD, camera foto de 8 Megapixeli, camera frontala de 2 Megapixeli, suport pentru LTE si sistem de operare Android 5.0 Lollipop

De mentionat este faptul ca Samsung Galaxy Tab S2 8.0 masoara in grosime doar 5.4 milimetri. La data lansarii e posibil ca ea sa fie cea mai subtire tableta din lume.

samsung tab 1

samsung tab 2

samsung tab 3

Sursa 1 Sursa 2

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).