Pe site-ul agentiei chineze de certificare a device-urilor mobile, TENAA, si-au facut aparitia cateva imagini cu smartphone-ul HTC Desire 828w, device ce inca nu a fost anuntat de catre producator. Pe langa imagini, avem si specificatii hardware.

HTC Desire 828w are ecran de 5.5 inch cu rezolutie Full HD. Procesorul este un octa core de 1.5GHz iar ca si memorie RAM si stocare avem 2GB, respectiv 16GB. Sistemul de operare ce se regaseste pe smartphone este Android 5.1 Lollipop.

Camera foto de 13 Megapixeli este capabila de filmare in 1080p iar camera frontala are senzor de 4 Megapixeli. Telefonul cantareste 150 grame si are o grosime de 7.9 milimetri.

htc 5 htc 6

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).