Smartphone-ul HTC Desire 728, device ce va fi lansat pe piata din China in perioada urmatoare, a aparut pe internet intr-o serie de imagini live neoficiale. Din punct de vedere al specificatiilor hardware, noul device HTC va include ecran de 5.5 inch cu rezolutia 1280×720, procesor octa core MediaTek de 1.3GHz, 2GB RAM si 16GB stocare interna.

Sistemul de operare este Android 5.1 cu interfata HTC Sense 7. HTC Desire 728 are camera frontala de 5 Megapixeli si camera principala de 13 Megapixeli. Device-ul masoara in grosime 7.87 milimetri, cantareste 150 de grame si are o baterie de 2800 miliamperi.

Din imagini se poate observa ca spatele telefonului este din policarbonat iar marginile par a fi din metal. Telefonul este echipat cu difuzoare frontale, cel mai probabil cu tehnologia de sunet HTC BoomSound.

htc desire 2 htc desire 1htc desire 3htc desire 4htc desire 5htc desire 6htc desire 7

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).