Noua tableta Samsung Galaxy View este un gadget oarecum inutil. Ecranul este mult prea mare (18.4 inch), este foarte grea (2.65 kg, cantareste cat un laptop de gaming) si este exagerat de scumpa (600 dolari).

Cu toate acestea Samsung Galaxy View poate fi utila in anumite situatii. Pentru vizionarea de filme, clipuri video pe YouTube, poze, ecranul urias este cu siguranta un plus.

Samsung Galaxy View este un produs interesant, insa eu unul nu as cumpara asa ceva. Daca o sa fie vanduta si in Romania pretul va fi de cel putin 600 euro. In aceasta suma se poate cumpara si laptop si tableta.

Pentru cei interesati de felul cum arata Samsung Galaxy View, mai jos am listat cateva poze live. Imaginile sunt de pe site-ul TheVerge.com.

galaxy view 5

galaxy view 8

galaxy view 7

galaxy view 6

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).