Smartphone-ul Lenovo Vibe P1 a ajuns in baza de date a site-ului chinez de certificare a device-urilor mobile, TENAA. Avem atat specificatii hardware, cat si un set de imagini cu smartphone-ul Lenovo.

Incepand cu partea de hardware, Lenovo Vibe P1 are un ecran LCD cu diagonala de 5 inch si rezolutie 1280×720. Avem 2GB RAM, 16GB stocare interna precum si o camera frontala de 5 Megapixeli si o camera principala de 8 Megapixeli cu blitz LED.

La interior regasim un procesor quad core de 1.3GHz, ce e posibil sa fie un Qualcomm Snapdragon 410, si o baterie cu capacitatea de 4000 miliamperi. Smartphone-ul ofera suport pentru conexiunea 4G LTE si are preinstalat sistemul de operare Android 5.1.

lenovo 4 lenovo 3 lenovo 2 lenovo 1

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).