Politia din Dubai este renumita in lume datorita masinilor super sport pe care le au in dotare. In prezent ei detin supercar-uri precum Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador si BMW i8.

bugatti

lamborghini

Recent flota de masini sport a primit un nou membru in componenta: supercar-ul cu tehnologie hibrida Porsche 918 Spyder. Masina nu a fost echipata cu girofar precum bolizii de mai sus, insa este vopsita in culorile politiei din Dubai. Pot spune ca masina arata spectaculos si mai mult ca sigur este o prezenta impunatoare pe soselele din Dubai pline de masini sport exotice.

Acest model de Porsche 918 Spyder foloseste acelasi motor care se afla pe modelul standard de 918 Spyder: motor V8 aspirat de 4.6 litri, doua motoare electrice si o putere totala de 900 cai. Bolidul ajunge la 100km/h in doar 2.5 secunde si la 200km/h in 7.3 secunde. Viteza maxima este de 340km/h.

porsche 1

porsche 4

porsche 2

Sursa: Carscoops.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.