Politia din Dubai este renumita in lume datorita masinilor super sport pe care le au in dotare. In prezent ei detin supercar-uri precum Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador si BMW i8.

bugatti

lamborghini

Recent flota de masini sport a primit un nou membru in componenta: supercar-ul cu tehnologie hibrida Porsche 918 Spyder. Masina nu a fost echipata cu girofar precum bolizii de mai sus, insa este vopsita in culorile politiei din Dubai. Pot spune ca masina arata spectaculos si mai mult ca sigur este o prezenta impunatoare pe soselele din Dubai pline de masini sport exotice.

Acest model de Porsche 918 Spyder foloseste acelasi motor care se afla pe modelul standard de 918 Spyder: motor V8 aspirat de 4.6 litri, doua motoare electrice si o putere totala de 900 cai. Bolidul ajunge la 100km/h in doar 2.5 secunde si la 200km/h in 7.3 secunde. Viteza maxima este de 340km/h.

porsche 1

porsche 4

porsche 2

Sursa: Carscoops.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).