In perioada urmatoare Gigabyte va introduce pe piata o placa de baza dedicata pasionatilor de gaming care nu dispun de bugete generoase. Pe internet a fost publicata o imagine cu noul device ce este intitulat Gigabyte Gaming 3.

Placa de baza este pe socket LGA1151 si ofera suport pentru procesoarele Intel Skylake. Avem 4 sloturi de memorie pe care pot fi instalate pana la 64GB DDR4. Gigabyte Gaming 3 dispune de doua sloturi M2 pentru adaugarea de SSD-uri rapide, port USB 3.1 si 8 porturi USB 3.0. Placa de baza mai este echipata cu 3 porturi SATA Express si 6 porturi SATA 3.

Gigabyte Gaming 3 include 3 porturi PCI Express x16 3.0 pe care pot fi instalate placi video Nvidia Geforce in configuratie SLI si placi video AMD Radeon in configuratie CrossFire.

gigabyte 1

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).