Philips BDM4350UC 3

Philips a lansat recent un „monstru” de monitor cu diagonala la 43 inch (109 cm). Modelul adopta numele de Philips BDM4350UC si dispune de un display tip IPS cu rezolutie 4K, 3840 x 2160 pixeli.

Acest model de monitor este capabil sa ofere o experienta de gaming de neegalat. Insa, ca sa poti sa te bucuri pe deplin de capabilitatile acestui super monitor, pe birou e nevoie sa ai un sistem extrem de performant. Ma gandesc la un desktop cu Intel Core i7, cel putin 16GB RAM si placi video GTX980 in configuratie SLI.

Monitorul se potriveste de minune unui PC de gaming potent gratie timpului de raspuns mic la doar 5ms cat si datorita ecranului de tip IPS care furnizeaza unghiuri de vizualizare la 178 grade.

Philips BDM4350UC 2

Modelul de la Philips este foarte util si pentru persoanele care fac editare foto/video sau lucreaza in aplicatii de grafica gen AutoCAD sau Adobe Photoshop.

Philips BDM4350UC foloseste un panel cu rata de refresh la 60 Hz. Pe display-ul gigantic pot fi afisate in acelasi timp imagini de la 4 surse diferite. Asta face din monitor o adevarata masinarie de multitasking si productivitate.

Philips BDM4350UC 1

Cele 4 surse (desktop, laptop, smartphone etc) se conecteaza la monitor prin cele doua porturi HDMI 2.0 de mare viteza si prin cele 2 intrari tip DisplayPort. „Scula” este echipata din fabrica si cu port „old fashion” tip VGA.

In departamentul de conectivitate, bolidul mai are in dotare 4 porturi tip USB 3.0, din care un port este inzestrat cu functia de Fast Charge (util pentru incarcarea rapida de smartphone sau tableta).

Philips BDM4350UC 4

„Mamutul” Philips BDM4350UC va fi pus spre comercializare in luna Mai iar din portofel clientii vor fi nevoiti sa scoata in jur la 800 euro. Pretul nu-i rau de loc avand in vedere diagonala si dotarile.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).