Jocul Forza Motorsport 6 urmeaza a se lansa pe data de 15 Septembrie. Pentru a celebra aceasta ocazie cat si de a sarbatori faptul ca celebra serie implineste 10 ani, Microsoft va lansa o editie speciala a consolei Xbox One. Consola este de culoare albastra si include elemente de design inspirate dupa masinile de curse.

Avem de-a face cu modelul de Xbox One cu hard disk de 1TB ce include controller wireless de culoare albastra cu design asemanator celui care se regaseste pe consola. Controller-ul include thumbstick-uri cauciucate, ele fiind de asemenea de culoare albastra.

Referitor la jocul Froza Motorsport 6, acesta include mai mult de 450 de masini, 26 de trasee, grafica imbunatatita, efecte de ploaie cat si un handling al masinilor imbunatatit.

forza 1

forza 2

forza 3

forza 4

forza 5

forza 6

forza 7

forza 8Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).