huawei mate 8

Conform unor informatii aparute pe mediul online, Huawei se pregateste de lansarea a unui nou smartphone din zona high end. Este vorba despre Huawei Mate 8, device ce e posibil sa debuteze in luna Septembrie. Pe langa perioada de lansare, sursa ne-a dezvaluit si doua randari cu viitorul telefon.

Referitor la specificatiile hardware, Huawei Mate 8 e posibil sa includa ecran de 6 inch cu rezolutia 2560×1440 si procesor octa core Kirin 950. Smartphone-ul va veni in doua variante: una cu 4GB RAM DDR4 si 64GB stocare iar alta cu 3GB RAM si 32GB stocare interna.

Pe partea din spate, conform informatiilor publicate, vom avea senzor de amprenta si camera foto de 20 Megapixeli cu LED flash. Camera frontala e posibil sa fie de 8 Megapixeli.

Via Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).