Recent Motorola (companie dentinuta in prezent de Lenovo) a anuntat ca pe data de 27 Octombrie va desfasura in New York un eveniment dedicat device-urilor Droid. Inca nu se cunosc detalii oficiale despre device-urile care vor fi prezentate, insa conform zvonurilor Motorola va anunta smartphone-urile Droid Turbo 2 si Droid Maxx 2.

droid turbo

Conform informatiilor aparute, Droid Turbo 2 va fi un smartphone din zona high end. El va include ecran de 5.5 inch cu rezolutia 2560×1440, procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM si 32 sau 64GB stocare interna. Bateria cu capacitatea de 3760 miliamperi va include functia de incarcare rapida. Camera foto principala va fi de 21 Megapixeli iar cea frontala de 5 Megapixeli.

droid maxx

Droid Maxx 2 va fi echipat cu ecran de 5.5 inch Full HD si procesor cu 8 nuclee Qualcomm Snapdragon 615 de 1.7GHz. Bateria va avea capacitatea de 3630 miliamperi iar grosimea smartphone-ului va fi de 10.9 milimetri. In ceea ce priveste restul de specificatii avem: 2GB RAM, 32GB stocare interna, camera principala de 21 Megapixeli si camera frontala de 5 Megapixeli.

Via

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).