Motorola Moto G84 5G review in romana – SISTEM DE OPERARE SI INTERFATA

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 13, care a primit din partea Motorola interfata My UX. Interfata are multe functii si setari, este light ca si consum resurse hardware, ruleaza rapid/cursiv si are un look care cocheteaza cu Android stock.

Va precizam ca pe parcursul testarii dispozitivului noi nu ne-am intalnit cu bur-uri, erori sau crash-uri. Excelent ­čÖé

UPDATE

Motorola Moto G84 5G review in romana

Va precizam in perioada de testare, smartphone-ul a receptionat un update de securitate. Excelent ­čÖé

APLICATIE MOTO

PERSONALIZARE INTERFATA

FUNCTII SECURITATE

MOTO CONNECT

Aplicatia permite conectarea rapida (prin WiFi) a device-ului la TV-urile/display-urile de la domiciliu pentru rulajul pe ecran mare de aplicatii, jocuri si continut media.

READY FOR

Noi ne-am intersectat de multe ori cu aplicatia/tehnologia Ready For. Va precizam ca ea (ruleaza in mod wireless) pune la dispozitie o experienta Android de tip desktop. Ready For ofera functii precum app streaming (rulajul pe PC/laptop de aplicatii Android), screen share, transferul de fisiere (intre PC – telefon si viceversa), mobile desktop etc.

Pentru detalii complete despre cum functioneaza tehnologia Ready For, va invitam cu drag sa parcurgeti sectiunea Ready For din cadrul review-ului compus de noi pentru batranul flasgship Motorola Edge 20 Pro.

BLOATWARE

Motorola Moto G84 5G review in romana

INTERFATA

SETARI

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).