Panasonic Lumix CM1 cu siguranta nu este un smartphone oarecare. Cu ce iese in evidenta device-ul este capabilitatea de fotografie avansata. Toate smartphone-urile in prezent sunt dotate cu camera foto, insa Panasonic Lumix CM1 dispune de un senzor de 20.1 megapixeli cu lentile Leica DC Elmarit si procesor de imagine Venus.

Camera prezenta pe device-ul celor de la Panasonic este cu mult mai avansata din punct de vedere tehnologic si mai performanta decat orice camera prezenta pe oricare din smartphone-uri de pe piata. Camera este capabila de captura foto RAW si inregistrare video la rezolutia 4K.

In ceea ce priveste specificatiile smartphone-ului in sine, Panasonic Lumix CM1 este echipat cu ecran TFT LCD de 4.7 inch cu rezolutia Full HD, procesor quad core Qualcomm Snapdragon 801 cu frecventa la 2.3GHz, placa grafica Adreno 330, 2GB RAM memorie, 16 GB stocare interna, slot microSD si baterie de 2600 miliamperi. Pe partea de software, device-ul este echipat cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Panasonic Lumix CM1 este disponibil la precomanda in SUA iar pretul este de 1000 dolari.

Panasonic Lumix CM1 1

Panasonic Lumix CM1 2

Panasonic Lumix CM1 3

Panasonic Lumix CM1 5

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).