Binecunoscuta firma japoneza Panasonic a lansat recent smartphone-ul Panasonic Eluga I2. Acest telefon inteligent apare dupa modelul Panasonic Eluga I3, terminal ce a fost prezentat publicului larg spre sfarsitul lunii Aprilie.

Panasonic Eluga I2 2

Eluga I2 se focuseaza pe zona entry level. Telefonul atrage clientii prin design-ul premium atractiv si prin specificatiile surprinzator de bune pentru un gadget din segmentul de buget.

In cazul display-ului, s-a mers pe mana unui panou tip IPS cu diagonala de 5 inch. Ecranul instalat de Panasonic livreaza rezolutia HD, 1280×720 pixeli.

Smartphone-ul dispune de o constructie cu accente metalice. In corpul slim de 8.8 milimetri regasim acumulatorul cu 2000mAh.

Panasonic Eluga I2 4

La interiorul terminalului se mai ascund componente suficient de potente pentru aproape orice tip de aplicatie si joc. Avem procesor cu 4 nuclee tactat la frecventa de 1.0GHz.

Memoria interna este de 16GB iar memoria tip RAM are capacitate surprinzator de generoasa. Panasonic Eluga I2 este pus la vanzare in doua versiuni: una cu 2GB de RAM si un model cu 3GB de memorie RAM.

In ceea ce priveste partea de conectivitate, noul telefon ofera functii multiple: Dual SIM, 4G LTE, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Panasonic Eluga I2 3

Aparatura foto integrata pe terminal este de calitate superioara. Camera principala are in dotare senzor de 8-megapixeli cu flash LED. Fanii pozelor selfie au la dispozitie o camera frontala cu 5-megapixeli. In mod surprinzator, camera selfie este acompaniata de flash LED.

Sistemul de operare preinstalat pe telefonul mobil este Android 5.1 Lollipop cu interfata Panasonic FitHome UI.

Panasonic Eluga I2 1

Panasonic Eluga I2 poate fi achizitionat la pretul de 119 dolari pentru modelul cu 2GB de RAM si 134 dolari in cazul variantei cu 3GB de memorie RAM. Smartphone-ul este oferit clientilor in culorile argintiu, auriu, si gri.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).