Chinezii de la Oppo pregatesc lansarea unui nou telefon mobil dotat cu specificatii excelente. Smarphone-ul a fost testat recent in aplicatia benchmark GFXBench, iar cu aceasta ocazie ne sunt prezentate principalele caracteristici hardware.

Telefonul apare listat cu numele de cod OPPO R6051. Inca nu cunoastem denumirea sub care va debuta oficial device-ul.

OPPO R6051 ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, in speta 7.1.1 Nougat. Sistemul Android o sa fie personalizat cu interfata grafica ColorOS, dezvoltata de divizia software OPPO.

Terminalul a receptionat componente hardware puternice. La interior putem regasi 4GB de memorie RAM si procesorul octa-core pe 64-biti Qualcomm Snapdragon 660, clockat la frecventa de 2.2GHz.

OPPO R6051 GFXBench

Procesorul se afla in compania placii video Adreno 510. Acest chipset grafic echipeaza si smartphone-ul OPPO R9s Plus. Sub capota mai poate fi gasita memoria nativa in cuantum la 64GB (47GB efectivi).

Smartphone-ul este un model cu diagonala de 5.5-inch si rezolutie de 1920×1080 pixeli. Deasupra ecranului este asezata camera selfie echipata cu senzor potent de 20-megapixeli. Camera este in stare de captura video in rezolutie FHD cu 30 fps.

Unitatea foto principala are la bord 16-megapixeli si face captura video in rezolutie tot FHD. Este pacat ca nici una din camere nu poate filma in rezolutie 4K. Poate acest aspect se va schimba cand smartphone-ul o sa debuteze oficial.

OPPO R6051 nu va duce lipsa de corpul metalic caracteristic tuturor device-urilor Oppo cu specificatii puternice. Configuratia prezentata de site-ul GFXBench este fara indoiala atractiva si cu multa putere.

Faptul ca hardware-ul rapid este imbinat cu sistemul Android 7.1.1 Nougat reprezinta un mare plus. Inca nu cunoastem cand va fi lansat smartphone-ul si sub ce denumire.

Avand in vedere testarea in GFXBench, momentul lansarii nu este indepartat. Daca apar detalii noi, vom reveni cu un update. Ramaneti cu noi.

Via: Gizmochina.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).