onkyo1

Acest device produs de compania japoneza Onkyo este unul foarte special pentru audiofilii ce doresc sa asculte muzica preferata pe telefonul mobil. Onkyo DAC-HA300 este capabil sa indeplinesca pana la 3 functii: music player, DAC (convertor digital la analog) si amplificator de casti pentru smartphone-ul tau.

Player-ul ofera o calitate a auditiei ridicata, 192 kHz/24-bit iar device-ul este compatibil Android si iOS. Conectarea la telefonul mobil se face prin intermediul portului USB.

Cu toate ca Onkyo DAC-HA300 este un produs special, el se adreseaza pasionatilor de muzica si care bineinteles dispun de un buget pe masura. Spun acest lucru deoarece la data lansarii, sfarsitul lunii Aprilie, device-ul va costa in jur la 740 dolari.

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).