Olympus E-M5 Mark II limited edition este o camera foto ce face parte din clasa high end. Producatorul urmeaza sa o introduca pe piata in luna Iunie a acestui an. Camera va fi disponibila intr-un numar limitat de exemplare si anume 7000. Camera fara kit-ul de lentile va costa 1000 de lire. Daca se va opta pentru letile pretul acestora va fi de 1350 lire.

Aceasta varianta de Olympus E-M5 Mark II are o carcasa ce este construita dintr-un aliaj de magneziu ce este rezistenta la inghet, stropire si praf. Camera include un senzor MOS  de 16.1-megapixeli 4/3 Live si sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe. Alte dotari includ: ecran LCD touch de 3 inch cu 1037K puncte, procesor TruePic VII, ISO pana la 25.600 si vizor electronic luminos de 2,36 milioane de puncte.

olympus 1

olympus 2

olympus 3

olympus 4

olympus 5

olympus 6

olympus 7

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).