Nubia a lansat pe piata din China smartphone-urile Nubia Z9 Max Elite si Z9 Mini Elite. Avem de-a face cu device-uri de top ce includ componente hardware performante.

nubia 4

Nubia Z9 Max Elite este un smartphone ce poate fi incadrat in categoria phablet datorita ecranului de 5.5 inch in digonala. Display-ul are rezolutia Full HD, 1920×1080. Smartphone-ul este dotat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM, 64GB stocare interna, camera principala de 16MP si camera frontala de 8MP.

Nubia Z9 Max Elite include senzor de amprenta ce este integrat direct in butonul de pornire/oprire. De asemenea butoanele de volum sunt de tip touch. O alta aditie importanta este includerea portului USB de tip C. Nubia Z9 Max Elite va fi pus spre vanzare din 5 Noiembrie la pretul de 393 dolari.

nubia 5

Celalalt model lansat de Nubia, Z9 Mini Elite, nu este cu nimic mai prejos fata de modelul mai mare. Nubia Z9 Mini Elite la fel ca si Max Elite include in dotarea standard senzor de amprenta, butoane de volum de tip touch si port USB de tip C.

Smartphone-ul are ecran de 5 inch cu rezolutia 1920×1080. Procesorul este tot un octa core insa avem de-a face cu varianta Qualcomm Snapdragon 615. Tot la hardware avem 3GB RAM si 16GB stocare interna. Camerele foto sunt aceleasi care se regasesc si pe Nubia Z9 Max Elite. Nubia Z9 Mini Elite va fi pus spre vanzare pe piata din China in perioada urmatoare la pretul de 236 dolari.

nubia 1

nubia 2

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).