Nokia XR21 review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Nokia XR21 review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 16-megapixeli, fixed focus, F2.45

# Functii/dotari – HDR, mod night, infrumusetare, display flash, AI portrait, mod 16MP, dual sight, video 1080p 30fps, functie de stabilizare etc

POZE SI FILMARI

Selfie-urile captate arata placut. Avem o imagine frumos colorata, clara, detalita si luminoasa. In conditii de luminozitate intensa, isi poate face aparitia fenomenul de supraexpunere. Va precizam ca acest ‘fenomen’ lipseste cand se capteaza poze tip portret (background blurat).

INTERFATA CAMERA FOTO

Nokia XR21 review in romana – FILMARI (CAMERA PRINCIPALA)

1080p 30fps zi si noapte

Captura video 1080p 30fps realizata pe timp de zi arata placut. Ea este stabila, frumos colorata surprinzator de detaliata, luminoasa si decent de clara. Este evident ca am fi dorit ca smartphone-ul sa fie capabil de video 4K. Insa, chipset-ul Snapdragon 695 prezent pe device nu permite acest lucru.

In ceea ce priveste filmarea 1080p 30fps pe timp de noapte, ea este asa si asa. Filmarea are zgomot si screen tearing.

Ultra wide 1080p 30fps

Filmarea ultra-wide 1080p 30fps captata pe timp de zi este si ea de calitate. Imaginea este stabila, destul de clara, are detaliu ok si este decent de luminoasa.

Legat de filmarea ultra-wide realizata pe timp de noapte, ea este slaba (screen tearing, zgomot, imagine stearsa/blurata).

1080p 60fps

Facem pasul catre filmarea 1080p 60fps. Ea arata bine, insa functia de stabilizare nu este disponibila cand este activata optiunea de 60fps. Asta rezulta intr-o filmare care poseda un joc/tremur accentuat.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).

Next Article >