Nokia XR21 review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE

Nokia XR21 review in romana

Terminalul utilizeaza un propulsor mid-range format din componente destul de performante.

FISA TEHNICA

# Chipset Qualcomm Snapdragon 695

# 6GB de RAM tip LPDDR4X

# 128GB stocare tip UFS

# Procesor grafic Adreno 619 tactat la 840MHz

CATEVA OBSERVATII

Va spunem ca Nokia XR21 este cel de-al 4-lea telefon cu chipset Snapdragon 695 testat de catre echipa GadgetLab. Celalalte 3 sunt Motorola Moto G82 5G, Realme 9 5G (review) si Poco X4 Pro 5G.

Apropo de setup-ul 6GB RAM + 128GB UFS prezent pe smartphone-ul XR21, va precizam ca el echipeaza si terminalul mid-range Nokia G42 5G (testat de noi).

PERFORMANTA

Trio-ul chipset Snapdragon 695 + 6GB RAM + 128GB asigura performante bune in orice aplicatie si joc. Pe partea de gaming, va precizam ca jocul Genshin Impact (detalii grafice setate la medium) ruleaza perfect decent. Cu aceste aspecte lamurite, haideti sa descoperim impreuna cum se comporta procesorul ca si temperatura atunci cand este impins la maxim pentru o perioada indelungata.

TESTARE INTENSA INDELUNGATA

ANTUTU STRESS TEST

Am demarat testarea intensa cu benchmark-ul Antutu stress test (dureaza 45 de minute). Temperatura maxima atinsa pe parcursul testarii a fost de 44 grade. Destul de bine. La aceasta temperatura partea din spate sus este usor calda.

GENSHIN IMPACT

Nokia XR21 review in romana

Cum am incheiat cu Antutu stress test, am dat drumul jocului Genshin Impact. Temperatura maxima atinsa pe parcursul celor 60 minute de gaming a fost de 47 grade. Valoarea este un pic cam mare, insa partea buna e ca zona din spate sus nu se incalzeste exagerat.

Nokia XR21 review in romana – TESTE SINTETICE

ANTUTU

GEEKBENCH

Nokia XR21 review in romana

ANDROBENCH

Nokia XR21 review in romana

SPEEDTEST

DEVICE INFO HW (sistem info)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).