Nokia C32 review in romana – SISTEM DE OPERARE SI INTERFATA

Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 13. In buna traditie Nokia, avem un Android full stock, ceea ce intodeauna o sa fie un lucru pozitiv. Insa, datorita chipset-ului slab, device-ul nu se poate intrebuinta la maxim de Android-ul light (consuma putine resurse hardware).

Daca telefonul utiliza un procesor MediaTek din gama Helio (G35/G37), era cu totul altceva. In configuratia actuala, apar frecvent momente de incetineala (in special cand se face ceva mai intens). Legat de acest aspect, pe timpul testarii, telefonul a receptionat un update de 267MB. A durat foarte mult pana cand update-ul a fost descarcat si instalat.

UPDATE

APLICATIE My Device

 

APLICATII BLOATWARE

INTERFATA

SETARI

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).