nokia 230 3

Nokia 230 a fost lansat anul trecut prin luna Noiembrie. Telefonul mobil este unul clasic fara prea multe functii inutile care sa consume din baterie.

Telefonul vine cu baterie de 1200mAh ce are o autonomie foarte impresionanta. Practic telefonul duce pana la o luna in standby si pana la 23 de ore in cazul convorbirilor.

Eu personal consider Nokia 230 ca fiind telefonul perfect. Are tastatura numerica, ecran suficient de mare, arata excelent si are o baterie ce tine extrem de mult. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un telefon mobil?

Pentru cei care sunt nemultumiti de aspectul telefonului, firma taivaneza Karalux le sare in ajutor. Compania taivaneza este cunoscuta pentru faptul ca placheaza cu aur de 24 karate telefoane premium gen Samsung Galaxy S6, iPhone 6, BlackBerry Priv, etc.

nokia 230 1

Iata ca Nokia 230, telefon de buget, a fost placat cu aur de 24 karate de catre cei de la Karalux. Mie unul imi place extrem de mult cum arata varianta normala a acestui model de Nokia.

Modelul placat cu aur mi se pare ca arata si mai bine. Nokia 230 este placat cu aur pe partea din spate si pe partile laterale.

nokia 230 2

Daca esti deja posesorul unui Nokia 230, telefonul poate fi trimis la Karalux pentru a fi placat cu aur. Placarea costa 67 dolari (in jur la 270 lei).

Cu toate ca placarea este mai scumpa decat telefonul (Nokia 230 costa 225 lei) eu unul zic ca merita mai ales daca iti doresti un telefon cu look special.

Cei de la Karalux vand si telefoane Nokia 230 gata placate cu aur de 24 karate. Un astfel de model costa 125 dolari (in jur la 510 lei).

nokia 230 5

nokia 230 6

Sursa: Karalux.net Via: Gsmarena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).