nokia 230 1

Microsoft a anuntat noul lor telefon cu pret de doar 55 dolari pe nume Nokia 230. Telefonul va fi oferit in doua variante: una Dual SIM si una normala, cu un slot SIM.

Dupa parerea mea Nokia 230 este telefonul perfect pentru cei care doresc un telefon strict pentru a face si primi apeluri vocale. Are baterie care tine foarte mult (pana la 27 de zile in standby), arata excelent, este bine construit si are ecran suficient de mare.

Bateria de pe Nokia 230 este de 1200 miliamperi si are o durata de viata impresionanta. Ea tine pana la 23 ore in cazul convorbirilor si aproape pana la o luna in standby.

Telefonul are design classic specific telefoanelor de prin anii 2000. Avem tastatura numerica, ecran TFT de 2.8 inch si carcasa din aluminiu.

nokia 230 4

Acest model de Nokia include doua camere foto: una principala si una frontala, fiecare de 2 Megapixeli. Ambele camere foto sunt echipate cu blitz LED.

Nokia 230 este compatibil cu retele 2G, include slot microSD (card de pana la 32GB) si are conectivitate Bluetooth 3.0.

nokia 230 2

nokia 230

nokia 230 3

Via: Gsmarena.com Sursa: Microsoft

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).