Firma vietnameza Karalux este specializata in placarea cu aur a smartphone-urilor premium. Anul trecut compania a placat cu aur de 24 karate super telefoanele Samsung Galaxy S6 si S6 Edge.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur 6

Proaspat lansatele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge primesc si ele din partea celor de la Karalux variante placate cu aur de 24 karate. Procedura de placare este una destul de complicata. Ea dureaza peste 6 ore si include 10 proceduri separate.

Modelele de Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur au look atragator. Metalul pretios se gaseste pe marginile telefonului, pe butoanele laterale, pe inelul din jurul camerei foto principale si inclusiv in jurul blitz-ului LED.

Variantele standard ale celor doua telefoane sunt deja modele foarte speciale cu preturi pe masura. Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur intradevar arata deosebit insa au preturi foarte ridicate. Samsung Galaxy S7 cu aur de 24K costa 1570 dolari iar S7 Edge urca pana la 1705 dolari.

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur 1

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur 3

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur 4

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge placate cu aur 5

Via: Gsmarena.com Sursa: Karalux

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).