Motorola Razr 40 review in romana – CAMERA FOTO SECUNDARA

Motorola Razr 40 review in romana

SPECIFICATII

# Senzor 32MP, quad pixel, fixed focus, F2.4

# Functii/dotari – auto night vision, HDR, display flash, timer, infrumusetare, filtre imagine, mod portret, mod pro, video 4K 30fps, portrait video 1080p etc

Va spunem ca fotografiile selfie pot fi captate atat cu camera frontala, cat si cu cea principala. Cu acest aspect lamurit, va precizam ca selfie-urile arata foarte bine.

Trebuie sa mentionam ca in pozele selfie captate de noi cu camera frontala si-a facut aparitia fenomenul de overexposure/supraexpunere (de intensitate destul de redusa). Legat de acest aspect, va precizam ca pe timpul testarii, soarele a stralucit puternic pe cer.

In ceea ce priveste fotografierea pe timp de noapte, va informam ca selfie-urile arata placut. Legat de filmare, captura video 4K 30fps este de calitate.

CATEVA POZE

INTERFATA CAMERA FOTO

Motorola Razr 40 review in romana – FILMARI (camera principala)

4K 30fps zi si noapte (cu stabilizare)

Filmarea 4K 30fps captata pe timp de zi in conditii bune de lumina arata excelent. Captura video este detaliata, intens colorata, stabila, clara si destul de cursiva. Ce am sesizat la filmare este prezenta de mici pulsatii, care probabil sunt cauzate de functia pentru stabilizare.

Captura video 4K 30fps realizata pe timp de zi in conditii low light arata bine. Insa, de aceasta data pulsatiile parca sunt ceva mai intense.

In ceea ce priveste filmarea 4K 30fps pe timp de noapte, ea este ok. Mentionam ca filmarea are putin zgomot si screen tearing. Aceste aspecte nu afecteaza (tare) filmarea ­čÖé

Ultra wide 4K 30fps zi si noapte (cu stabilizare)

Captura video ultra-wide 4K 30fps arata placut (testata pe timp de zi in conditii bune de lumina). Insa trebuie mentionat faptul ca pulsatiile (probabil cauzate de stabilizare) sunt o idee mai pronuntate (in comparatie cu filmarea standard 4K 30fps).

Despre filmarea ultra-wide 4K captata pe timp de noapte, daca lumina din jur are intensitate buna, filmarea arata decent. Mentionam faptul ca filmarea este un pic cam intunecata. Daca in jur lumina este de intensitate slaba, si flmarea este slaba.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).