Motorola Razr 40 review in romana – CAMERA FOTO PRINCIPALA

Motorola Razr 40 review in romana

SPECIFICATII

# Senzori – 64MP (quad pixel, OIS, focalizare cu laser, F1.7) + Ultra-wide 13MP (120 grade, functie macro, F.2.2, autofocus)

# Functii/dotari – HDR, mod macro, mod ultra wide, functie google lens, filtre imagine, auto night vision, timer, mod portret, mod pro, spot color, mod night vision, panorama, mod ultra res 64MP, dual-capture, video 4K 30fps, ultra-wide video 4K 30fps, portrait video 1080p, functie de stabilizare video slow motion HD 240fps etc

MOD ULTRA RES 64MP

In conditii bune (spre foarte bune) de luminozitate, fotografiile capturate de modul Ultra res 64MP arata excelent. Pozele sunt bogate in detaliu, au culori frumos intensificate, sunt foarte clare, luminoase etc.

In ciuda faptului ca afara pe timpul testarii soarele lumina destul de intens, in imagini nu si-a facut aparitia fenomenul de supraexpunere. Excelent.

In ceea ce priveste restul de aspecte, imaginea este focalizata repede, aplicatia de camera se misca bine iar captura foto este realizata si ea repede.

MOD ULTRA RES 64MP (vreme inchisa)

Am continuat cu testarea modului foto de inalta rezolutie si am facut cateva poze si atunci cand afara s-a innorat. Calitatea imaginii este buna, insa exista o usoara scadere in comparatie cu imaginile captate in conditii bune de lumina. Este ceva normal.

MOD ULTRA-WIDE

Va precizam ca pe timp de zi (conditii bune de lumina), camera ultra-wide se comporta bine (spre excelent). Camera capteaza mult decor/peisaj, culorile arata placut, imaginea este clara, detaliul este destul de generos iar la extremitati, fenomenul de distorsionare nu este sesizabil.

Va precizam ca partea de captura foto este aproape instanta. Ca si focalizare, camera ultra-wide manifesta un comportament bun.

MOD ULTRA-WIDE (vreme inchisa)

Pozele realizate de camera ultra-wide in conditii slabe de lumina arata destul de bine. Aspectul remarcat de noi este ca negrul de pe suprafetele inchise este accentuat o idee cam mult.

In ceea ce priveste fenomenul de distorsionare de la extremitati, ne pare bine sa va anuntam ca nici in aceste circumstante (vreme inchisa) nu este sesizabil. Excelent ­čÖé

MOD NIGHT VISION (standard)

Modul foto night vision pentru pozare pe timp de noapte capteaza poze frumoase in conditii bune si medii de luminozitate. Daca lumina din jur este de intensitate slaba (spre foarte slaba), imaginile sunt prea intunecate.

Apoi, daca se pozeaza dintr-un spatiu foarte intunecat iar departarea este puternic luminata, in imagini isi poate face aparitia zgomotul. Legat de functia OIS, ea este bine optimizata. Pe timpul testarii noi ne-am intersectat cu putine poze blurate.

Aaaa… sa nu uitam. Daca se fotografiaza aproape de o sursa de lumina (bec stradal), lumina acelei surse este intensificata, insa de cele mai multe ori nu isi fac aparitia razele luminoase. Asta este excelent.

Ca si viteza captura si procesare, dureaza un pic pana cand acestea sunt finalizate (nimic deranjant).

MOD NIGHT VISION (ultra wide)

Va mentionam ca modul foto night vision este disponibil si pe camera ultra-wide. Fotografierea pe timp de noapte este punctul slab al camerei ultra-wide.

Daca lumina din jur este de intensitate excelenta, camera capteaza poze de calitate decenta. In rest (conditii medii, slabe, foarte slabe de luminozitate), fotografiile realizate nu arata prea grozav.

Imaginea este usor blurata, zgomotul este prezent, fotografiile sunt cam intunecate iar extremitatile laterale sunt usor distorsionate.

Aspectul deranjant la pozele ultra-wide este prezenta de raze luminoase atunci cand se pozeaza aproape de o sursa de lumina.

MOD PORTRET

MOD MACRO

Incheiem prin a spune ca modurile foto portret si macro sunt bine optimizate. Pozele captate arata bine (spre excelent).

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).