Motorola Razr 40 review in romana – DOTARI HARDWARE INTERNE

Motorola Razr 40 review in romana

Facem pasul catre partea de motorizare si va precizam ca telefonul dispune de componente mid-range performante.

FISA TEHNICA

# Chipset Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1

# Procesor grafic Adreno 644

# 8GB RAM LPDDR4X

# 256GB stocare UFS 2.2

CATEVA OBSERVATII

Va precizam ca Razr 40 este primul telefon cu chipset Snapdragon 7 Gen 1 testat de noi. Ca si performante, trebuie spus faptul ca procesorul sade intre chipset-urile Snapdragon 778G si Snapdragon 778G Plus.

Apropo de propulsoarele mentionate, va informam ca noi am testat Motorola Edge 30 (SD778G Plus). In ceea ce priveste versiunea standard de Snapdragon 778G, telefoanele cu acest chipset testate de GadgetLab sunt Motorola Edge 20, Xiaomi 12 Lite (review) si Xiaomi 11 Lite 5G NE (review).

Incheiem prin a spune ca propulsorul Snapdragon 7 Gen 1 este inferior chipset-ului Dimensity 8020 care echipeaza terminalul Edge 40. Apropo de acest device, cum echipa GadgetLab a testat si realizat Motorola Edge 40 review, va invitam cu drag sa parcurgeti recenzia compusa de noi.

PERFORMANTA

Smartphone-ul ruleaza excelent orice aplicatie si cam orice joc. Pe partea de gaming, chipset-ul Snapdragon 7 Gen 1 ruleaza bine jocul Genshin Impact (detalii medii si high).

Cu jocul setat la detalii grafice maxime (optiune 60fps activata), Genshin Impact ruleaza decent, insa uneori apar mici momente de incetineala/agatare (in special cand sunt incarcate noi portiuni ale hartii).

Per total, noi ne declaram multumiti de cum performeaza in gaming chipset-ul Snapdragon 7 Gen 1. Cu acest aspect lamurit, haideti sa descoperim cum se comporta procesorul ca si temperatura atunci cand este impins la maxim pentru o perioada indelungata.

Testare intensiva indelungata

# Antutu stress test (45 minute)

Am demarat testarea intensa cu benchmark-ul Antutu stress test. Pe parcursul celor 45 minute de testare, temperatura maxima atinsa de chipset a fost de 53 grade. Valoarea este mare. La aceasta temperatura, partea din spate cu modulul camerei si marginile tind spre fierbinte.

# Genshin Impact (peste 60 minute)

Motorola Razr 40 review in romana

Cum am incheiat cu benchmark-ul Antutu, am dat drumul jocului Genshin Impact. Dupa mai mult de 1 ora de gaming, temperatura maxima inregistrata a fost de 50 grade. La aceasta valoare, partea din spate sus si marginile sunt calde (spre foarte calde).

In ciuda faptului ca chipset-ul se incalzeste destul de tare, mentionam ca performanta in jocul Genshin Impact nu se degradeaza dupa o perioada indelungata de gaming. Asta este important.

GAMING – Moto Gametime

Motorola Razr 40 review in romana – TESTE SINTETICE

ANTUTU

GEEKBENCH

Motorola Razr 40 review in romana

ANDROBENCH

Motorola Razr 40 review in romana

SPEEDTEST

DEVICE INFO HW (sistem info)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).