In aceste zile Lenovo este pe val cu lansarile de gadget-uri. Firma chineza a lansat smartphone-urile Moto G4 Plus si Moto G4 Play.

Pe langa cele doua telefoane inteligente atractive, producatorul a lansat un gadget dedicat iubitorilor de muzica. Este vorba de o pereche de casti audio cu look modern si nume de Motorola Pulse 2.

Motorola Pulse 2 2

Castile sunt de tip over-the-ear (acopera urechile) si sunt dotate cu fir. Deoarece au dimensiune compacta si sunt rabatabile, castile sunt accesoriul ideal in calatoriile lungi cu trenul sau avionul.

Muzica in format MP3 sau FLAC se aude excelent. Acest aspect se datoreaza difuzoarelor de 36 milimetri ce livreaza un bass profund si un sunet de inalta calitate.

Motorola Pulse 2 3

In timpul auditiei Motorola Pulse 2 ofera un comfort sporit fiind foarte comfortabile chiar si dupa cateva ore de ascultat muzica. Banda ce acopera capul nu exercita presiune.

Castile dispun de microfon, o dotare foarte utila cand se fac apeluri vocale. Pernutele ce acopera difuzoarele sunt confectionate dintr-un material sintetic fin.

Motorola Pulse 2 1

Pulse 2 beneficiaza de buton care poate fi folosit pentru controlul muzicii de pe smartphone. Cu ajutorul butonului, muzica poate fi pauzata sau se poate trece la urmatoarea melodie.

Gadget-ul este realizat din materiale de calitate si cantareste in jur la 100 grame. Doritorii de Motorola Pulse 2 trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 12 dolari.

Via: Fonearena.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un fost flagship, in speta smartphone-ul HTC U Ultra. M-am intors la HTC :) Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.