surface pro 1

Microsoft Surface Pro 3 are aproape un an de la lansare. In mediul online au aparut informatii referitor la specificatiile pe care le va avea viitorul model, Surface Pro 4:

-Procesor Intel Core Broadwell (nu Core M), Ecran de 12 inch cu rezolutia 2160 x 1440, Tableta nu va include ventilatoare pentru racire, Sistem de operare Windows 10.

Conform zvonurilor, Surface Pro 4 va fi mai subtire decat modelul precedent, Surface Pro 3. Insa in ceea ce priveste greutatea, noul model va fi mai greu.

Bateria, porturile si suportul de sustinere vor fi aproximativ aceleasi care se regasesc si pe Surface Pro 3.

Referitor la data de lansare, cum noul sistem de operare Windows 10 se va lansa la sfarsitul lunii Iulie, e foarte posibil ca Surface Pro 4 sa fie lansat in aceasi perioada.

 

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).