Microsoft Lumia 550 a fost anuntat in premiera. Noul Lumia este cel mai accesibil smartphone echipat cu sistemul de operare Windows 10. Telefonul va fi pus spre vanzare in luna Decembrie la pretul de 140 dolari.

In aceasta suma cumparatorul primeste un device cu specificatii hardware decente. Microsoft Lumia 550 include ecran de 4.7 inch cu rezolutia 720p, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.1GHz, 1GB RAM, 8GB stocare interna si slot microSD.

Bateria are capacitatea de 2100 miliamperi si ofera suport pentru tehnologia de incarcare rapida. Camera foto principala este de 5MP iar cea frontala de 2MP. Camera principala include blitz de tip LED. Smartphone-ul cantareste 141.9 grame si masoara in grosime 9.9 milimetri.

lumia 550

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).